Snö

Dålig uppdatering var det här, men har inte haft någon inspiration och ingen lust att skriva nåt så då blir det så, men nu så!Snö, snö, snööööö, äntligen har det fallit lite snö och julkänslorna höjdes ju till max! Fan vad underbart, det snöar lite nu också och jag hoppas verkligen att det ligger kvar, helst ända fram till mars, då det ska bli vår! Vad tycker ni om snön då? 
Image source // Tumblr

Inredning

 
Image source // Tumblr
 
Asså, det är så himla lätt att fastna på Tumblr och andra såna sidor och kolla på inredning eller andra inspirerade bilder. Nästan så att det är farligt, man fastnar lite för länge ibland, haha. Men som ovan, jättefint, inte bara helt vitt, vitt, vitt som många har utan även lite färg till också, underbart!
Hur skulle du vilja inreda om du fick inreda precis hur som helst?

.

Drömmar, drömmar drömmar. Jag tror att det är väldigt viktigt att ha drömmar. Men jag har så svårt att se vad mina drömmar är. Jag tror liksom inte att jag har några såna stora som "Jag vill åka till USA!" "Jag vill åka som aupair till Australien!" "Jag vill bli rockstjärna!" eller något sådant utan det jag mest vill är ju såklart att mina nära och kära ska må bra och att få vara lycklig, skaffa mig ett kanonjobb som jag älskar, hitta min drömprins och lite sådär. Men det är ju faktiskt också drömmar, om än ganska realistiska men vem har sagt att drömmar måste vara ouppnåliga? Såklart skulle jag vilja besöka alla världsdelar, hur jag skulle göra med Arktis och Antarktis har jag inte kommit på än, något av det vore ju coolt i alla fall, men jag vet inte om jag anser det som en dröm, det är inget jag inte skulle klara mig utan, tror jag, utan det blir så om det blir så, och snart är ju tre världsdelar avbockade i alla fall. 
 
Jag är inne i en sån period nu, jag vet verkligen inte vad jag vill och då kan jag faktiskt avundas lite dessa som har ett drömjobb som de vill bli när de blir stora. De vet verkligen vad de vill och jag hoppas för deras del att dessa drömmar uppnås, men de som har såna drömmar som de inte orkar kämpa för, er avundas jag inte. Men samtidigt är det kanske inte riktigt en dröm då, om man inte orkar kämpa för dem, lite som citatet säger. I alla fall, jag vet verkligen inte vad jag vill jobba med, alla jobb känns så tråkiga eller jobbiga och om jag hittar något som kan verka lite jobbigt då måste man utbilda sig och just nu känns det bara jobbigt, speciellt om jag inte vet att jag vill hålla på med det sen. Därför har jag börjat fundera på att starta eget. Tänk på att få vara sin egna chef, kunna jobba hemifrån och lite när man vill (ja, jag fattar att det är slitsamt) och samtidigt hålla på med något roligt och som man älskar. Men då är ju bara frågan, vafan skulle detta företag vara för något? Jag har absolut ingen aning! Blö, jag blir lite halvt galen på detta... But hey, C'est La Vie.

P-E-R-F-E-K-T

Image source // Tumblr

5 saker

 Min bästa familj
 Min hund, hon ingår ju i min familj men hon fick ändå en egen liten plats, bäst bäst bäst är hon!
Att jag bor i Sverige, det är faktiskt ett väldigt bra land, politiskt(?) sett som sjukvård, skola och så vidare men även mänskliga rättigheter, vi har rätt att tycka och tänka som vi vill och man får vara den man är. Så ser det verkligen inte ut världen över.
Friheten - jag kan utbilda mig till nästan vad jag vill, jobba med nästan vad jag vill och göra ungefär precis vad jag vill. Men den stora frågan är ju: Vad vill jag göra?!
Tekniken, vad vore jag utan min dator, min TV, min mobil och allt annat tekniskt vi omringar oss med?
 
Det är viktigt att komma ihåg och uppskatta allt bra man har här i livet ibland, för alltid är det faktiskt någon som har det sämre. Klart man ska få känna sig ledsen och nere om det inte riktigt går som man vill eller något tråkigt händer, men bara man inte går ner sig och är sån hela tiden. 

Tumblr

Image source // Tumblr
Jag tycker om att bara sitta och kolla på typ tumblr på bilder som folk lägger upp som inspirerar eller tilltalar mig på ett eller annat sätt. Som ovanför till exempel - bilder på människor, men det kan även vara djur, natur, mat eller vad fan som helst helt enkelt. Älskar när man hittar de där speciella bilderna som är helt fantastiska och har det lilla extra, såna foton finns det inte allt för många av!

Jul

(Bilder från tumblr)
Något jag älskar, har alltid älskat och kommer antagligen alltid älska är julen. All mat, alla känslor, alla paket, all glädje, all gemenskap, allt är bara helt p-e-r-f-e-k-t. Bäst är ju att fler och fler julreklamer börjar visas på TV, nu väntar man ju bara på klassikerna och snart så är det advent också och sen jul, så himla mysigt! Vädret utanför tyder ju dock inte riktigt på det, jag gillar inte höst så mycket och längtar bara till snön, fast höst är okej när det är som nu, riktigt fint väder med strålande sol och runt 10°, det är endast konstant regn jag inte riktigt tycker om. I vilket fall, någon längtar...
 

Bloggen

Tidsinställt inlägg
 
Tänkte gå in lite mer ingående på det här varför jag egentligen startade denna blogg.
 
För det första så har jag sjukt mycket inspiration och måste göra något kreativt just nu känner jag, har väl för mycket tid över...
 
För det andra saknar jag en blogg som jag aldrig tröttnar på, hur den är vet jag inte riktigt, men jag läser flera bloggar om dagen och sen när jag har läst alla dessa som jag gillar och läser allt i så finns det inget kvar att läsa och då sitter jag och är sjukt uttråkad, haha. Jag har inte hittat den perfekta bloggen och kom därför på att jag själv får väl försöka göra något åt det, men som sagt vet jag inte ens hur den perfekta bloggen ser ut så detta ska bli spännande.
 
Jag har länge velat skriva av mig och har försökt i flera olika bloggar, men jag vill kunna skriva personligt utan att vara personlig. Förstår ni? Jag vill liksom inte utge vem jag är, för bloggen ska inte handla om mig, jag vill bara kunna skriva av mig och få ut känslor, tankar och åsikter och kanske, nån gång ibland, på så sätt hjälpa någon som känner likadant eller väljer att ta åt sig av mina, enligt mig själv, väldigt kloka tankar.
 
Kort och gott: Jag vill få ur lite av min kreativitetabstinens som råder just nu och få skriva av mig.

Inspo


(Bilder från tumblr)
Vore ju helt okej att få inreda så här i sitt drömhus i framtiden, inte ens samma stil men det finns ju så himla mycket fint!

C'est La Vie

Välkommen ska du vara till min nya blogg! Här kommer jag bjuda på mycket inspirationsbilder på allt möjligt, inredning, bakverk och bara fina foton. Dessutom kommer jag självklart bjuda på lite text, hoppas du kommer att gilla det!            
 
 
 
 
 

RSS 2.0